Tagpap – Den billige løsning

Tagpap

tagpap den billige løsning - når der skal lægges nyt tag på dit hjemTagpap er et materiale til tagdækning, der i Danmark bliver anvendt i stigende grad, og det er et materiale, der giver dig et stærkt og godt udseende tag til dit hus. Tagpap er at finde på et stigende antal byggerier rundt om i landet, dette værende gamle såvel som nye byggerier. Der er flere grunde til at tagpap bliver mere og mere populært, for eksempel får du med tag pap et stærkt tag med en lang holdbarhed samt det passer godt til moderne byggerier.

hvorfor tag pap er en populær tagtype i de moderne huseTagpap er derudover specielt anvendeligt til tagkonstruktioner, der er mere eller mindre utraditionelle og tagpappet giver dig i denne henseende forskellige muligheder, som andre tagtyper ikke kan give dig. Grunden til dette er at tagpap er et meget fleksibelt og smidigt materiale, som giver dig muligheden for at komme rundt omkring eventuelt udhæng, skarpe hjørner eller eventuelle skæve hældninger og det har derfor utrolig mange arkitektoniske muligheder, som andre tagtyper ikke har hvilket gør at nogle gange er tag pap den eneste mulighed når der skal renoveres eller lægges et nyt tag på en bolig. Har man en tilbygning eller en kvist på sit hos kan denne også tagtype også med fordel benyttes her og det ser man rigtig mange eksempler på hvis man f.eks. køre en tur i et dansk villa kvarter. Her vil man se flere eksempler på flotte villaer med tegltag eller skifertag hvor på der er kviste eller tilbygninger som er beklædt med tag-pap, og ikke ikke samme tagtype som resten af villaen ellers har og i de fleste tilfælde passer det faktisk rigtigt godt ind. Vi ser faktisk flere og flere eksemper på flotte moderne designer huse som benytte sig af denne her tagtype, så det er ikke blot kun noget man bruger til garagen, pavillonen eller haveskuret. Faktisk er det en af de mest anvendte tagtyper her i landet, hvis man ser samlet på det og inkluderer netop ting som havehuse, garager og udehuse.

Hvorfor vælge tagpap

Grunden til at tag pap er et godt valg af tag er, at dette materiale besidder mange muligheder uanset om der er tale om et parcelhus eller et industrielt byggeri. Tagpap kan fås i forskellige farver og med forskellige markeringer, hvis man skulle være interesseret i at få en specielt tagprofil. Disse markeringer er mulige at få både lodret og vandret med liste eller plankedækning. Tagpap er nemt at ligge, og kræver ikke den store træning eller håndværker evner, det er også en tagtype som er relativ hurtigt at få lagt, hvilket har gjort den meget populær blandt gør det selv husejere.

Fordele ved tagpap:

  • Det giver dig et stærkt og godt udseende tag
  • Det har en lang holdbarhed
  • Det passer meget godt til moderne byggerier
  • Det giver dig muligheder, andre tagtyper ikke giver – arkitektoniske muligheder
  • Det er et meget fleksibelt og smidigt materiale

Hvis du skal have lagt et nyt tag og ting som hurtighed og økonomi spiller ind, så er tagpap jo bestemt en tagløsning som bør indgå i overvejelserne da det kan være et rigtigt godt alternativ til f.eks. et eternittag eller ståltag.